top of page

De ziua mea: o cauză socială și un concurs pentru voi









Ziua mea de naștere din acest an a fost una specială. Nu am putut sărbători alături de un număr mare de oameni dragi din viața mea din cauza pandemiei, dar am încercat să împart bucuria acestei sărbători cu cât mai mulți dintre voi, în online.

În primul rând am simțit nevoia să dăruiesc, nu doar să primesc cadouri 😊


Donează și tu o masă caldă!


La ora 00.00 , încă de când am început să primesc mesaje, am postat povestindu-vă despre o cauză socială prin care putem contribui împreună să facem viața mai frumoasă unor oameni puși la grea încercare.

Este vorba despre Solidar Social, un proiect iniţiat de Asociația Adi Hădean, prin care oricine poate face o donație care se tranformă într-o masă caldă pentru un copil sau un bătrân, aflați în dificultate.

Orice sprijin cât de mic contează, așa că vă las mai jos linkul, în cazul în care aveți posibilitatea de a dona:


Proiectul Solidar Social a pornit ca o soluție de criză provocată de pandemia de Covid-19. Acum, asociația pregătește mâncare pentru personalul medical de la Spitalul Matei Balș, dar și pentru persoane aflate în dificultate, de la copii până la cei mai în vârstă. Asociația estimează că în martie va ajunge la 200.000 de porții livrate prin acest proiect, urmărind să se extindă la 1 milion de porții, anual.


O excursie la Paris pentru voi!


Vineri, 19 februarie, de ziua mea, am lansat un concurs pentru voi pe pagina mea de Instagram, unul cu o miză foarte interesantă, zic eu :D.

Împreună cu partenerul meu de incredere Tinmar Energy, furnizor de servicii moderne de utilitati, vă oferim șansa de a vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, Parisul. De ce tocmai Parisul? Pentru că am onoarea de a împărți aniversarea zilei mele de naștere cu maestrul Constantin Brâncuși, iar artistul și-a pus sufletul, arta și măiestria din lucrările sale în acest oraș special. Să mai spun și că este unul dintre orașele mele favorite?

Așadar, pentru a avea șansa unui city break la Paris, vă invit să intrați pe pagina mea de Instagram, să găsiți postarea concursului și să respectați următorii pași:


1. Follow @cameliapotec

2. Follow @tinmar.energy

3. Menționați într-un comentariu (la postarea concursului de pe Instagram) persoana alături de care vă doriți să mergeți în această călătorie.


Concursul este deschis până azi, 1 martie, extragerea are loc pe data de 5 martie. Este foarte important sa citiți regulamentul concursului. Îl puteți găsi aici: https://sunshinedigitalcommunication.ro/Tinmar-regulament/Regulament-Concurs-Instagram-Tinmar-Camelia-Potec.pdf


Vă doresc succes!


În al doilea rand, mulțumesc din suflet pentru toate urările minunate transmise. Vă doresc si eu la rândul meu sănătate, înțelegere, fericire și #ceamaibunaenergie!

Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele pentru echilibrul din viața mea!

39 looks great! 😊



Camelia





コメント


Camelia-Potec-Front.jpg

Camelia Potec

Sportul este viata, sanatate, libertate!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page