top of page

Caelia și Minnie Mouse, la Măruță

Cred ca vorbesc in numele tuturor mamicilor cand spun ca activitatile mama-fiica sunt esentiale. Atat pentru copil, cat si pentru mama, timpul petrecut impreuna este de nepretuit. Tot in numele mamicilor as putea spune ca micutii nostri pot deveni nazdravani si hipercuriosi cand te astepti mai putin. Mie mi s-a intamplat de multe ori, dar aici o sa va povestesc cum a fost cu mai multe camere indreptate spre noi. Si LIVE, “La Maruta”.


Caelia o iubeste pe Minnie Mouse, este personajul ei preferat, fara indoiala. Casa noastra o are pe Minnie pretutindeni, in diverse marimi. Pot spune ca micuta mea are un Minnie-detector, pentru ca de la inceputul emisiunii lui Catalin Maruta, Caelia a tintit catre cadoul care ii era destinat la final, cadou care era ascuns in spatele canapelei. Cred ca asta este dragostea adevarata pentru un personaj.

Pentru ca aschia nu sare departe de trunchi, vizita noastra La Maruta a fost una mai mult decat energizanta, cu zambete, cu agitatie si curiozitati din partea Caeliei. Ca orice copil, este fascinata de lucrurile care nu sunt cotidiene, de peisajele pe care nu le vede foarte des, precum un platou de televiziune cu reflectoare si cameramani. Drept urmare, a fost o adevarata provocare sa raspund la intrebarile lui Catalin Maruta in timp ce Caelia era fascinata de tot ce o inconjura, dar mai ales de Minnie. In universul ei de copil, este protectoare si foarte atenta cu jucariile sale, dorind sa ii ofere lui Minnie, in cadrul emisiunii live, apa si mancare, sa o dezinfecteze si sa aiba grija sa stea confortabil pe canapea. Experienta ei mi-a transmis o serie de emotii foarte puternice, sa vad cum percepe o lume noua, cum o imbratiseaza cu o curiozitate si energie de nedescris.


Macar pot spune ca agitatia zilei a facut-o sa doarma ca un prunc seara, alaturi de toate exemplarele Minnie.


Si pentru ca a fost ziua lui Catalin pe 27 ianuarie, noi, intreaga “echipa”, ii uram un calduros “La multi ani”. Abia asteptam sa-l revedem!



Comments


Camelia-Potec-Front.jpg

Camelia Potec

Sportul este viata, sanatate, libertate!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page